Bandencentrum Viteco
Autobanden en bandenopslag voor Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Hilversum, Bussum en Loosdrecht
Bandencentrum Viteco
Roadforce Balanceren ----- Uitlijnen ----- Schokdempers ----- Stikstof ----- Hulpveersystemen ----- Uitlaten ----- Remmen ----- Caravan en aanhangwagenbanden ------ Verhuur van Winterbanden en Sneeuwkettingen ------ Ook voor het opslaan van uw zomer/winterbanden kunt u bij ons terecht ----- Ook voor leaserijders

Naast het uitlijnen van uw wielen is ook het balanceren van uw banden van groot belang.
Het balanceren c.q. roadforcebalanceren van uw banden is immers noodzakelijk tegen trillingen, die kunnen leiden tot vermoeidheid van de bestuurder, vroegtijdige en ongelijkmatige slijtage van de banden en onnodige slijtage van de wielophanging van de auto.

Bij de eerste tekenen van trillingen is het dus aangewezen de banden te balanceren.
Heeft u trillingen in uw auto waarbij “normaal” balanceren niet helpt of heeft geholpen?
Bij ons kunt u uw banden laten Roadforcebalanceren, deze techniek maakt het mogelijk om doormiddel van krachtvariatiemeting de krachten en rondheid van een band te meten en daarna de band / wielcombinatie zodanig te optimaliseren dat trillingen tot het verleden behoren.
Tevens kunnen wij met deze techniek ook de “trekkracht” van de band meten waardoor problemen van een auto die naar links of rechts trekt verholpen kunnen worden.

Kom vrijblijvend langs of Bel. 035-5254891

Laat uw banden balanceren wanneer ze voor het eerst worden gemonteerd en na een reparatie.

Bandencentrum Viteco